Меню
Профил
Език
Начало КРЪЩЕНЕТО Книги за пожелания Книга за пожелания Ангелска прегръдка

Книга за пожелания Ангелска прегръдка

Цена: 53.50 лв.
  • Код:
    И005
  • Тегло:
    0.500 кг
Инструкции за изработка: цвят на изработка, текст, персонализация, цвят на печат и др.:
*
Качи своята снимка:
*

✔ Само по ПОРЪЧКА

✫ Попитай за Експресна изработка на телефон 0878 842588

Добави в желани
- +
Марка:

Бърза поръчка

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Луксозно изработена книга за пожелания с лична персонализация и тема на празника. Книгата е с приблизителни размери 14.5/21см , изработена твърди главни корици, облечени в перла, декорирани с ръчно изрязани дантелени рамки в екрю и съчетание на злато. Обсипана с перли и завършена с ръчно изработени ангелски криле от мек пук с пандлека от сатен в цвят шампанско и перла полуброшка. Книгата се захваща с метални халки и съдържа 40 бели страници, готови да поберат най-милите пожелания и спомени от Кръщенето на Вашето дете. Към книгата за пожелания получавате ПОДАРЪК декориран химикал.Придайте изтънченост и елегантност на Вашият празник!

Книгата за пожелания "Ангелска прегръдка" се комбинира изключително добре с комплект за Кръщене от същата бутикова серия. Към нея могат да се предложат покани за гостите, както и подаръци за тях.

Цвят: Книгата за пожелания може да бъде изработена в предпочитани от Вас цветове и друга стилна декорация, съобразена с темата на Вашият празник. Вашите изисквания за изработка (цвят, тема, персонализация) може да заявите в опцията ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ- Инструкции за изработка”.

Възможност да се изработи и с лична снимка, която може да прикачите на посоченото за целта място, +15лв. към обявената стойност

Срок на изработка: 5 работни дни