Меню
Профил
Език
Начало КРЪЩЕНЕТО Покани Покана Кръстници Лукс

Покана Кръстници Лукс

Цена: 28.00 лв.
  • Оценка: (2)
  • Код:
    И039
  • Тегло:
    0.150 кг
Инструкции за изработка: цвят на изработка, текст, персонализация, цвят на печат и др.:
*

✔ Само по ПОРЪЧКА

✫ Попитай за Експресна изработка на телефон 0878 842588

Добави в желани
- +
Марка:

Бърза поръчка

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Изключително луксозна покана, потопена в очарованието на старинното злато , изработена като старинна книга с лика на Майка Богородица, поднесена в семпло декорирана подаръчна кутия в цвят шампанско със златиста панделка и перли. Поканата е от серията "Стариина книга", изключително авторско предложение. Оригинален начин да поканите Вашите Кръстници по подобаващ начин. Поканата е в размер А6 и представлява умален вариант на Старинната книга -подарък за Кръстници.Чуденсо може да комбинирате и с вино "Майка Богородичка". Посочената цена е за 1 бр. покана БЕЗ кутия.

Разгледайте и нашите оригинални подаръци за Кръстниците на Вашето дете или се свържете с нас, за да изработим тематичният Ви сет за кръщене от покани до подаръци за гости.

Цвят: Цветът на изработката е само в старинно злато с опция промяна в цвета на кутията. Може да изберете текст от опцията „Примерни текстове’ или да предоставите Ваш текст. Вашите изисквания за изработка (с кутия/без кутия, цвят кутия, цвят паднелка, текст за поканата) може да заявите в опцията „ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ- Инструкции за изработка”. Молим, внимателно да проверявате данните/текстовете, с които следва да персонализираме Вашата поръчка.

Мин. количество за поръчка: 1бр.

Срок на изработка: от 5 работни дни

Цена на кутия 8 лв./бр.

Цена на покана 28лв./бр.

Цена на покана с кутия 36лв./бр.

За експресна израбока, моля свържете се с нас на телефон 0878 842 588

от Milena, 24 Яну 2024

Dnes polu4ihme pokanata i da vi kaja e mnogooo krasiva, po hubawa e ot snimkite tuk. Njamame pyrpenie da q dadem na krystnicite. 6te se obadja i za podarycite za gostite i za krystnicite.

от Галя, 12 Авг 2023

УНИКАЛНА!!! Благодарим , че ни зарадвахте и направихте тази красота за нас♥️ Пак ще ползваме услугите ви♥️