Начало ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ПРИ КРЪЩАВАНЕ НА ДЕТЕ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ПРИ КРЪЩАВАНЕ НА ДЕТЕ

Знаехте ли, че ....?

Запитвали ли сте се някога, какво символизират отделните аксесоари, необходими при кръщаването? Защо се подготвят и внасят в храма? Каква е тяхната мисия в ритуала? 

 

Прочети още →

Кога да кръстим детето?

Ако се чудите, кога е най- удачният момент за кръщене. Ако през главата ви минават мисли, че сте позакъсняли с този ритуал, че може би не е сега момента..... То спрете да се изтезавате с въпроси. 

Винаги е подходящ момента за приемане на Бог. Когато го почувствате, значи сте готови да се отдадете на този свещен акт. Това не е просто празник и повод да се съберете с близки хора, за да се почерпите. Не, това е много важен и свещен момент, за който ще разкажем. 

А сега да обърнем внимание съществува ли най-подходящ момент за Светото Кръщение?!

Прочети още →

Какво ни е нужно, за да кръстим детето?

Годините ни опит ни накараха да обобщим всичко необходимо за кръщенето в подробен СПИСЪК с най-важните неща за Светото Кръщение.  С това се надяваме да ви бъдем от полза и да намалим стреса ви при организацията на този свещен празник.

За ваше удобсто оставихме линкове за продуктите, които ще откриете при нас или може да поръчате за изработка в нашето ателие. Винаги може да ни пишете с въпроси или за поръчки, да ни посетите на място в ателието или да ни се обадите, а ние с радост ще ви бъдем полезни. 

Ако не сте се сдобили със списък с изискванията от храма, ние ви предлагаме изпитан и утвърден в годините списък с всичко, което трябва да подготвите без да пропуснете нещо. 

Прочети още →

СТЪПКИ в ОРГАНИЗАЦИЯ на КРЪЩЕНЕТО

Със споделеното, ИВЕЛИарт се надява да ви улесни и максимлано да ви помогне в случай, че сте решили сами да организирате цялото събитие по кръщенката. Предложените по-долу стъпки не са задължителни, повлияни са изцяло от нашият както личен , така и 10 годишен ( към 2024г.)  професионален опит.  

Прочети още →

Кой може да стане Кръстник/ Кръстница?

Често у нас възниква въпроса, кой може да кръсти детето ми? И започваме да питаме и да четем, докато ни стане ясно.. или имаме веднага хора, за които се сещаме, че искаме точно те да заемат тази важна роля. 

А замисляли ли сте се какво означва да бъдеш кръстник? А как да го изберем?

Надяваме се да бъдем полезни с опита ни и наученото през годините с тази информация.

 

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»